10 Yıl Garantili Anahtar Teslim Yüzme Havuzları

Uzman Kadromuz ile Ücretsiz Keşif sonrası Sizler için En uygun Olanı Bulalım

Özel Tasarım Havuz Yaptırın

Özel Projelerimiz ile Yüzlerce Referans arasına sizde Katılın.

21 Yıllık Tecrübe ve Deneyim

Hakkımızda

2002 Yılından bu yana sektörde lider olarak hizmet etmekteyiz. Bu süre zarfında edindiğimiz en önemli tecrübe Havuz Yapımı ve yaptığımız projeler oldu.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bu konuda duruşumuzu her geçen gün daha iyi hale getirmek için çalışmalara devam ediyoruz.

Bizlere Ulaşın
0 533 151 05 65
27 Yıllık
Deneyim
Damla Havuz

Kaliteyi Tercih Edenlere

Yüzlerce Referans Proje, Uzman Kadro ve Kaliteli işçilik ile her geçen gün daha da gelişen uzman kadromuz, siz değerli müşterilerimiz için her zaman kaliteyi benimseyerek çalışmaya devam ediyor.

  • Havuz Hizmetlerimiz
    Damla Havuz Altında Müşterilerimize Profesyonel Çözümler Sunuyoruz
  • Mimarlık Hizmetlerimiz
    Uzun Süredir Devam Eden Mimarlık Hizmetlerimiz ile Çağa Ayak Uydurun
  • Mühendislik Hizmetimiz
    Profesyonel Mühendislik Hizmetimiz ile Çalışamlarınız için En iyisini Tercih Edin
  • Teklif Alın
    İşlemleriniz için Bilgi veya Teklif Almak için Tıklayın
81
Tüm Türkiye'ye Hizmet
+550
Mutlu Müşteri
+550
Tamamlanan Proje
+11
Aktif Proje
Damla Havuz

Profesyonel Hizmetler

Damla Havuz Hizmetleri olarak değerli müşterilerimiz için Havuz Bakımı, Tadilatı, Havuz Yapımı ve Farklı Projeleriniz için Bizlerle İletişime Geçebilir ve Teklif Alabilirsiniz.

İletişime Geçin

Havuz Bakımı

Havuz Bakım İşlerini Tecrübeli Ellere Bırakın

Havuz Sistemleri

Havuz Bakım ve Tadilat işlemleri için Bizi tercih edin.

Havuz Tadilatı

Havuz Tadilatlarınızı Özenle Düzenliyoruz.

Sauna Yapımı

Departure: 17:50 Arrival: 20:42

Hamam Yapımı

Departure: 17:50 Arrival: 20:42

Telefon Numaramız

0 533 151 05 65

İletişim Numaramızdan 7 / 24 İletişime geçebilir ve Soru, Öneri veya Projeleriniz için Teklif Alabilirsiniz.

Damla Havuz Farkıyla

Ücretsiz Keşif
Hizmetimizden Yararlanmak
için İletişime Geçin

Bize Sorun

Sıkça Sorulan Sorular

Liner, Seramik ve cam mozaik dahil olmak üzere çeşitli havuz seçenekleri mevcuttur. Her türün mutlaka diğerinden daha iyi olması gerekmez, ancak her birinin belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Liner havuzlar genellikle bakımı ve yenilenmesi en kolay olanlardır. Ayrıca son derece özelleştirilebilir ve uygun maliyetlidirler. Ayrıca lekelenmeye karşı diğer malzeme türlerine göre daha dayanıklıdırlar. Seramik çok daha pahalıdır ancak son derece göz alıcıdır. Fiberglasın kurulumu hızlıdır ve Liner ile aynı faydaların çoğuna sahiptir, ancak genellikle daha maliyetlidir.

Aşağıdaki yüzme havuzu hizmetlerini sunuyoruz: Prefabrik Blok Liner Kaplama Skimmer Teknolojisi Betonarme cam mozaik kaplama skimmer Teknolojisi Betonarme cam mozaik kaplama taşma Teknolojisi Betonarme cam mozaik kaplama sonsuzluk Teknolojisi havuz tamiri Tadilat & Restorasyon Çevre düzenleme peyzaj mimarlığı

Sızıntının tipine ve hasarın boyutuna bağlıdır Genel olarak, havuz yenileme süreci, hava durumuna , kullanılan malzemelere ve izin alınmasına bağlı olarak yaklaşık beş ila on dört gün sürer.

Bir Damla Havuz danışmanı, ihtiyaçlarınız için mükemmel havuzu tasarlamanıza yardımcı olacaktır. Ekibimizin bilgisi ve yaratıcılığıyla, arka bahçe hayallerinizi gerçekleştirecek eksiksiz bir paketi bir araya getireceğiz.

Düşük bir fiyata bir havuz inşa etmek mümkündür, ancak yapısal unsurlar, ekipman ve işçilikten ödün verilecektir. Düşük kaliteli inşaat, havuzun bütünlüğünü bozacak ve muhtemelen ailenizi riske atacaktır. Damla Havuz olarak bütçenize uygun ve arka bahçe hayalinizi gerçekleştirecek kaliteli bir ürün sunmaya kararlıyız.Kalite Asla tesadüf değildir.

Yorumlar

Müşterilerimiz Bizleri Nasıl Değerlendiriyor

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Morbi viverra volutpat ex, id pellentesque felis volutpat eu. Etiam mattis laoreet leo sed accumsan. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum.

Patric Stone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi viverra volutpat ex, id pellentesque felis volutpat eu. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio.

Hugo James

Morbi viverra volutpat ex, id pellentesque felis volutpat eu. Duis et tellus imperdiet, lacinia risus id, tincidunt ipsum. Integer euismod elit vel nibh commodo, at consequat nisl rhoncus. Etiam mattis laoreet leo sed accumsan. Aliquam tempor lorem odio, non aliquam nunc egestas in.

Stefanie Rashford

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum. Donec placerat, orci vel consequat mattis, sapien lacus pretium mi, sed lacinia dolor nibh non mi.

Anastasia Stone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio.

Patricia James
BLOG

Havuz Haberlerini Buradan Takip Edebilirsiniz